کتاب قرن صنعت غذا در سه فصل مجزا شامل سیر تکامل صنعت غذا، چهره‌های ماندگار صنعت غذا و با تصویرسازان صنایع غذایی به عنوان کامل‌ترین مرجع تاریخی این صنعت به همت «اقتصادسبز» منتشر شد. در پیشگفتار این کتاب که با عنوان «کتیبه‌ای روایتگر یک قرن اصالت و صلابت صنعت غذا» و به قلم مهندس محمدرضا جمشیدی منتشر شده، آمده است: «صنعت غذای کشور در حالی وارد قرن چهاردهم می‌شود که با چاشنی اتفاقات بسیار از جمله تحریم‌ها و… در نهایت در سال‌ پایانی قرن، ماه‌های خاصی را با کرونا، مزه‌مزه کرده است و…» در بخش دیگر پیشگفتار می‌خوانیم: «کتاب قرن صنعت غذا به هیچ عنوان مدعی نیست که تصویر کاملی از همه صنعت غذا را ارایه داده؛‌ چرا که طبیعی است تعدادی از برندهای مطرح و غیرمطرح به دلایل مختلف در این کتاب حضور نیافته‌‌اند، اما به خوانندگان این اطمینان را می‌دهیم که کامل‌ترین کلکسیون و یا کتابی که تاکنون درخصوص صنعت غذا منتشر شده را در دسترس آنها قرار داده‌ایم که بسیار امیدواریم با رهنمودهای بزرگان، در چاپ‌های بعدتی راه تکامل را بپیماید.»

ببینید . . .